MEDIEVIDENSKAB - SDU


MEDIERUS 2019


DIN INTRO TIL STUDIET
FAGFORENINGER OG A-KASSER


Som studerende er det en fantastisk idé at melde sig ind i en fagforening og en A-kasse - allerede fra dag 1! Derfor har vi på
Medievidenskab et rigtig godt samarbejde med nogle af de bedste fagforeninger samt A-kasser på markedet, og de er mere end klar til at
byde nye medlemmer velkomne.

Herunder kan I læse mere om fagforeningerne og A-kasser, og hvad de kan tilbyde Jer, samt finde ekstra gode tilbud og muligheder der
passer perfekt til nye Medievidenskabsstuderende.

 


 

 

Kommunikation og Sprog (Fagforening)

"Vi er en specialiseret fagforening med 8.000 professionelle kommunikatører.

Vi rådgiver om vilkår på arbejdspladsen, løn og kompetenceudvikling, og vi hjælper, hvis noget går galt på jobbet.

Vi kender arbejdsmarkedet. Vi ved, hvad kommunikatører skal have i løn, hvor mange fridage de skal have, og hvilke frynsegoder de kan bede om.

Vi arbejder målrettet på at styrke medlemmernes evne til at sætte ord på deres egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

Det gør vi blandt andet med fagrelevante artikler på Kommagsinet.dk og ved at tilbyde mere end 400 kurser over hele landet – hvert år.

Vi har også et stort aktivitetsnetværk af fantastiske frivillige, som sikrer, at vores tilbud til medlemmerne altid er relevante og på forkant med fagligheden og udviklingen.

I vores SoMe-univers har vi over 40.000 følgere, der dagligt diskuterer store og små emner om kommunikationstrends, sproglige finurligheder og fagets tilstand.

HOS OS ER DU en stor fisk i en lille sø – og ikke omvendt.

Vi løser ikke sager; vi hjælper medlemmer."

 


 

CA (A-kasse) 

"CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet. Mange af vores 63.000 medlemmer arbejder inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv. Se CA-medlemmernes typiske fagområder her.

Næsten alle vores medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier."

 


 

 

Akademikernes A-kasse (A-kasse)

"Vores vision er, at Akademikernes A-kasse er et forbillede. Vi sætter nye standarder for måden at drive a-kasse på i Danmark. Bl.a. samarbejder vi tæt med erhvervslivet om aktivt at finde og skabe arbejdspladser til vores højtuddannede medlemmer.

Vores mission er at få akademikere i job. Det er kernen i alt, hvad vi foretager os. Det enkelte menneskes fag, situation og ønsker danner grundlaget for vores rådgivning og jobrettede initiativer.

Vores mission stiller krav til vores faglighed og evne til at tænke nyt. Det har også medført, at vi prioriterer at være til stede i hele landet. Vi tror på, at mødet mellem mennesker gør en forskel for det arbejde, vi udfører.

Vores værdier gennemsyrer hele organisationen. De er vores fælles udgangspunkt i samarbejdet med hinanden, medlemmerne, virksomhederne og myndighederne. Vi viser hver dag, at værdierne ikke bare hører hjemme på en plakat. Eller her på hjemmesiden. De hører hjemme i arbejdet.

Medarbejdere og ledelse har givet hinanden håndslag på, at vi vil være: